Stagiair(e)

Dierenhotel A1 biedt mogelijkheden om stage te lopen tijdens je opleiding!
Voor alle stages geldt een minimum leeftijd van 14 jaar. Wij zijn een door SBB erkend leerbedrijf.

Wij nemen stagiaires aan die de volgende opleidingen volgen:
·         VMBO
·         MBO dierverzorging
·         HBO diermanagement

Beschikbare stageplekken:
·         snuffelstages
·         blokstages
·         1 tot 3 dagen in de week

Wat verwachten we van een stagiair(e):
Je bent iemand die graag stage wilt lopen in ons bedrijf, iemand die zich inzet om echt iets van de stage te maken.
Ambitie en inzet zijn dus onmisbaar. Uiteraard is het belangrijk dat je respect hebt voor dieren en er graag mee wilt werken. Positieve omgang met mensen (klanten en collega’s) is ook absoluut een must. Een juiste dosis humor voor een gezellige werksfeer wordt zeer zeker gewaardeerd.

Verder zien we graag dat je initiatief toont en dat je vragen stelt. Je neemt geen genoegen met globale feedback maar vraagt door: wat ging goed? Wat ging niet goed? Waarom?

Kortom, wij verwachten:
·         Ambitie
·         Inzet (positieve houding)
·         Initiatief
·         Flexibiliteit
·         Respect
·         Humor

Wat kun je van ons verwachten:
Een ideale stageplek voor dierenliefhebbers.
Tijdens je stage draai je mee tijdens alle dagelijkse werkzaamheden; schoonmaken van verblijven en speelweiden, water en voer verstrekken, het uitlaten van de honden en aandacht geven aan de katten, het helpen van klanten die dieren komen brengen of ophalen.
Je krijg tijd (en zo nodig hulp) om aan je opdrachten te werken. Afhankelijk van het niveau van je opleiding en de ontwikkeling die je zelf hier laat zien, mag je steeds meer klussen zelfstandig uitvoeren. Inzet in onze trimsalon kan ook een aspect zijn van je stage.

Wij bieden jou een stageplaats met verantwoording en afwisseling in een leuke werkomgeving. Daarnaast kom je in een team van enthousiaste collega’s die ertoe bijdragen dat onze “gasten” een fijn verblijf zullen hebben. Want… bij ons staan de honden en katten centraal!

 

In de gemeente Rijssen-Holten kun je gebruik maken van TwentsFlex, een flexibele vervoersservice. Laat nou op slechts 50 meter afstand van Dierenhotel A1 bushalte Noalies gerealiseerd zijn? Wij zijn dus ook per bus goed bereikbaar voor stagiaires die wat verder weg wonen!
Kijk voor meer informatie op TwentsFlex.

 

Interesse in een stageplek bij Dierenhotel A1? Stuur ons een e-mail waarin jij je kort voorstelt (naam, leeftijd, opleiding, stage data).